PluginFree

Plugin Free

Ova funkcionalnost je osobina samo i isključivo Tiandy kamera.

Poznavatelji računalnih tehnologija su odavno već upoznati s problematikom slabe podržanosti ActiveX i Java pluginova unutar Internet pretraživača (browsera).

Čak i obični korisnici, koji koriste usluge Internet bankarstva ili on-line usluge kao što su ePorezna, eFina i slične, se uvijek muče s pluginovima koji nekad rade nekad ne; ili ne rade pod svim pretraživačima, a za većinu njih se potrebno služiti isključivo Internet Explorerom.

ActiveX dodaci (pluginovi) su zahtijevali isključivo Windows operativni sustav jer, kao i u slučaju Java dodatka, Mozilla i Chrome su ih davno prestali podržavati.

Tiandy je i u ovom polju pokazao zavidnu razinu svjesnosti o problematici te izdvojio velike razvojne resurse za rješavanje problema, kako bi korisnici, koji ne koriste IE ili operativni sustav Windows, mogli bez ikakvih ograničenja i u potpunosti pristupati svim resursima kamera i snimača.

Trenutno je ova funkcija podržana samo na novijim modelima kamera, ali s vremenom će se pojaviti i na ostalima.

Na videu niže se može vidjeti kako se na Mac OS-u, unutar Internet pretraživača Safari te potom i Chrome-a, pristupa kameri bez potrebe za aktivacijom bilo kojeg dodatka/plugina.

Na ovu funkcionalnost smo iznimno ponosni.